Пране на Седалки на Автомобили

Ако трябва да сме честни пред себе си, прането на седалките на автомобила са ни последна грижа. Сменяме масло, надкладки, филтри, но за изпиране на автотапицерията не се и замисляме. Много от нас прекарват голяма част от своето ежедневие в колата. В автомобила ядем, пием кафе, безалкохолно, а след това само изтупваме седалките или стелката. За това ние от „Мистър Клийн” се заехме със задачата да осигурим едно качествено пране на седалки на автомобила ви.

Получете оферта за професионално пране на салон на автомобил в София на 0876 690 044.

Как изпираме седалки на автомобил?

Пране на автомобилни седалки и тапицерия
  1. Първа стъпка – оглежда се салона на колата дали има петна или участъци с по-силна замърсеност, за да може да се напръскат със съответния препарат в зависимост от петното.
  2. Втора стъпка –  петното или по-замъресения участък се третират посредством четка с мек косъм и се оставя препарата да подейства.
  3. Трета стъпка – това е момента, в който се започва с прането на тапицерията на колата. Пране, което е по-известно с метода на спрей екстракцията. Този начин за изпиране е най-ефикасен, защото под силно налягане се впръсква препарат и едновременно с това се изсмуква разградения вече боклук, който е запечатан в автотапицерията.
  4. Четвърта стъпка – след като екипа от професионалисти са приключили с прането на тапицерията на автомобила, почистват таблото на автомобила със специален детергент.
  5. Пета стъпка – ароматизиране по ваш избор!

Защо да изберем пране на тапицерия на кола от „Мистър Клийн”?

Избирайки нашият екип вие получавате не само качествена услуга! Вие пестите време и пари. Време, тъй като в удобен ден и час за вас, нашите професионалисти ще извършат изпирането на автосалона на посочен адрес от вас. По този начин, докато вие сте на работа, вкъщи или се наслаждавате на следобедното кафе, вашият автомобил ще бъде изпран. Пари, защото ние ви предлагаме цена, която малко други фирми могат да предложат!

След прането на тапицерията, тя остава леко влажна и ще изсъхне от 30 минути до 2 часа в зависимост от степента на замърсяване и атмосферните условия.

Какво казват нашите клиенти

„Останах много доволен от добре свършената работа. Седалките на колата ми са като нови 🙂 голямо Благодаря на готиния екип“
Борислав Делев
„Лятото ми изпраха колата. Не само, че цената беше много добра, но и качеството беше на ниво. Продължавайте все така момчета!“
Теодор Кръстев
„Изпраха ми колата, след като децата я бяха изцапали. Сега имам нова кола. Благодаря!“
Мария Димитрова
„Изпраха седалките на колата, изсъхна много бързо. Определено съм доволен от Вас! Успех!“
Бисер Велев

Често Задавани Въпроси

В зависимост от степента на замърсеност изпирането на кола отнема между 40-1,30 минути.

В услугата пране на автомобилни седалки се изпират седалките, подлакътниците, подглавниците, мокета в купето и багажника, както и тапицираната част по вратите. Полира се таблото и пластмасовите части в колата. Можем да изперем тавана на колата Ви, но трябва да се погледне от наш представител, за да сме сигурни, че няма да се отлепи. Изпирането на тавана се калкулира допълнително.

Можете да се обадите на : 0876690044, за да получите информация кой е първият свободен час при нас и удобен за Вас. Ако Ви енеобходима допълнителна информация, нашите телефонни агенти са винаги на разположение. Ако желаете своя час можете да запазите по mail, viber, както и във Фейсбук.

Разбира се, единственото, което ще ни е необходимо е да има топла вода и достъп до електричество като ние имаме удължиел за ток около 50-60 метра. Цената няма да се промени.

Изперете днес тапицерията на колата с „Мистър Клийн“

Свържете се с нас на 0876 690 044, за да поръчате професионално пране на седалки за вашия автомобил. Кажете ни от каква услуга за вашето превозно средство се нуждаете, големината и степента на замърсеност, а ние ще ви дадем безплатна оферта по телефона. Експертите от „Мистър Клийн“ ще се погрижат да върнат комфорта при пътуване с автомобила ви!

свържете се с нас