Основно почистване на дома

Основно пролетно почистване на дома

Ние ще почистим всяко кътче и всеки ъгъл в дома ви, когато си поръчате основно почистване на дома от “Мистър Клийн”. Чистотата е важен фактор за ежедневния уют и удобство в дома ви. А какъв по-добър начин да осигурите желаното ниво на хигиена в дома ви с ежегодно основно почистване на вашата къща или апартамент? Нашите специалисти в почистването ще достигнат дори и най-отдалечените ъгълчета в жилището ви!

Промоционалните ни пакети „Основно почистване“ може да разгледате тук

Спестете от разходите за почистване с намаленията включени в пълния ни пакет от почистващи услуги за дома! На 0876 690 044 Вие ще получите безплатна ценова оферта за основно почистване на вашия дом в София !

Ежегодното основно почистване на вашия дом с “Мистър Клийн” ви гарантира безкомпромисното справяне с натрупаната през изминалата годината прах и мръсотия. Дори и редовното почистване на дома ви не може да осигури резултатите, които се постигат при професионалното основно почистване. Нашите експерти извършват детайлно почистване, измиване и изпиране на целия ви дом. От тавана до пода!

Почистване на кухни

Кухнята в един дом е свещенно място. Тук се подготвя и готви храната за цялото семейство. Храната, която дава сили и енергия за нормалното протичане на деня. Именно за това всяка кухня трябва да бъде винаги чиста и хигиенизирана. В нашата услуга за основно почистване на дома ние обръщаме специално внимание за цялостното почистване на кухнята в дома ви:

 • Почистване на кухненска мивка
 • Основно почистване на печки
 • Детайлно почистване на хладилник
 • Почистване на други домакински уреди
 • Измиване на съдове за хранене и готвене
 • Почистване на осветителни тела
 • Почистване на керамичен плот и кухненски бокс
 • Почистване и освежаване на кошчета за смет

Почистване на бани

Наред с кухнята, банята е едно от най-използваните помещения в дома ви. Тя понякога е първото място, което се посещава, когато човек се събуди и последното – преди да си легне. В банята ние се къпем, мием зъбите си и вършим още ред други важни неща. Ето защо банята в дома ви трябва да е безупречно чиста. Ние от “Мистър Клийн” ще се погрижим за безупречното почистване на банята. Ние ще:

 • Почистим и дезинфекцираме мивки, тоалетни чинии, вани
 • Измием и почистим огледала
 • Почистим фаянса или теракот
 • Няма да забравим и почистването на фугите

Основно почистване след основен или освежаващ ремонт

Всеки дом се нуждае от поддръжка. С времето мебелите се захабяват, цветът на стените потъмнява, а дограмата остарява. Естествената стъпка е основен или освежаващ ремонт. А всеки опитен собсвеник на жилище знае за последиците от ремонта за чистотата на дома – парчета бетон по пода, боя по прозорците и прах из цялата къща са само част от тях. Един малък мръсен ад! Ние от “Мистър Клийн” ще ви помогнем да превърнете вашия дом след основения ремонт в един малък рай!

Предимствата на основното почистване на дома с „Мистър Клийн“

С нас домът ви винаги ще блести от чистота. Ние от “Мистър Клийн” използваме най-модерна техника и екологично чисти препарати, за да живеете здравословно. Но най-важното, с което се гордеем, е високото качество на почистващите услуги, които ви предлагаме. Клиентът е винаги на първо място и ние се стараем да ви доставим един по-чист дом. Дом, в който вие и вашето семейство да се наслаждавате на спокойствие и уют.

Повече нашите почистващи услуги и цени за София можете да намерите тук

Често Задавани Въпроси

Необходимостта да се направи оглед е, за да може вие да определите точно какво желае да бъде извършено от наша страна. Както и нашият предствител да може да вземе точни параметри и да предостави коректна оферта.

В зависимост от големината на обекта и неговата степен на замърсеност. Обикновенно когата се прави основно почистване на апартамент в повечето случай отнема един работен ден, колегите стартират своята работа в 09:00-09:30 часа.

Ако желаете да заплатите в брой, можете да го направите след като колегите са готови с почистването на обекта, Вие сте огледали тяхната работа и сте доволни от Услугата. След като заплатите, колегите ще ви издадат касов бон или фактура с касова бележка. При желание от ваша страна да заплатите по банка се подписва Договор за Еднократно почистване, след като приемете услугата без забележки се подписва двустранен протокол, въз основа на който се издава фактура и можете да направите заплащане по нея.

Всеки един наш клиент преценява дали иска да присъства по време на почистването. Единствено държим да има човек, който да ни предостави достъп при започването на обекта и да присъства при приемането на обекта.

Как да се свържете с нас

Вие може да ни се обадите по всяко време на 0876 690 044 за поръчки или пък повече информация за нашите почистващи услуги в София. Ние ще се радваме да обсъдим вашите изисквания и желания за основното почистване на дома ви. С нашата напълно безплатна консултация, вие ще се уверите, че няма да намерите по-добро качество и по-достъпни цени за основно почистване в цяла София.

свържете се с нас