Основно почистване на дома

Основно пролетно почистване на дома

Ние ще почистим всяко кътче и всеки ъгъл в дома ви, когато си поръчате основно почистване на дома от “Мистър Клийн”. Чистотата е важен фактор за ежедневния уют и удобство в дома ви. А какъв по-добър начин да осигурите желаното ниво на хигиена в дома ви с ежегодно основно почистване на вашата къща или апартамент? Нашите специалисти в почистването ще достигнат дори и най-отдалечените ъгълчета в жилището ви!

Промоционалните ни пакети „Основно почистване“ може да разгледате тук

Спестете от разходите за почистване с намаленията включени в пълния ни пакет от почистващи услуги за дома! На 0876 690 044 Вие ще получите безплатна ценова оферта за основно почистване на вашия дом в София !

Ежегодното основно почистване на вашия дом с “Мистър Клийн” ви гарантира безкомпромисното справяне с натрупаната през изминалата годината прах и мръсотия. Дори и редовното почистване на дома ви не може да осигури резултатите, които се постигат при професионалното основно почистване. Нашите експерти извършват детайлно почистване, измиване и изпиране на целия ви дом. От тавана до пода!

Почистване на кухни

Кухнята в един дом е свещенно място. Тук се подготвя и готви храната за цялото семейство. Храната, която дава сили и енергия за нормалното протичане на деня. Именно за това всяка кухня трябва да бъде винаги чиста и хигиенизирана. В нашата услуга за основно почистване на дома ние обръщаме специално внимание за цялостното почистване на кухнята в дома ви:

 • Почистване на кухненска мивка
 • Основно почистване на печки
 • Детайлно почистване на хладилник
 • Почистване на други домакински уреди
 • Измиване на съдове за хранене и готвене
 • Почистване на осветителни тела
 • Почистване на керамичен плот и кухненски бокс
 • Почистване и освежаване на кошчета за смет

Почистване на бани

Наред с кухнята, банята е едно от най-използваните помещения в дома ви. Тя понякога е първото място, което се посещава, когато човек се събуди и последното – преди да си легне. В банята ние се къпем, мием зъбите си и вършим още ред други важни неща. Ето защо банята в дома ви трябва да е безупречно чиста. Ние от “Мистър Клийн” ще се погрижим за безупречното почистване на банята. Ние ще:

 • Почистим и дезинфекцираме мивки, тоалетни чинии, вани
 • Измием и почистим огледала
 • Почистим фаянса или теракот
 • Няма да забравим и почистването на фугите

Основно почистване след основен или освежаващ ремонт

Всеки дом се нуждае от поддръжка. С времето мебелите се захабяват, цветът на стените потъмнява, а дограмата остарява. Естествената стъпка е основен или освежаващ ремонт. А всеки опитен собсвеник на жилище знае за последиците от ремонта за чистотата на дома – парчета бетон по пода, боя по прозорците и прах из цялата къща са само част от тях. Един малък мръсен ад! Ние от “Мистър Клийн” ще ви помогнем да превърнете вашия дом след основения ремонт в един малък рай!

Предимствата на основното почистване на дома с „Мистър Клийн“

С нас домът ви винаги ще блести от чистота. Ние от “Мистър Клийн” използваме най-модерна техника и екологично чисти препарати, за да живеете здравословно. Но най-важното, с което се гордеем, е високото качество на почистващите услуги, които ви предлагаме. Клиентът е винаги на първо място и ние се стараем да ви доставим един по-чист дом. Дом, в който вие и вашето семейство да се наслаждавате на спокойствие и уют.

Повече нашите почистващи услуги и цени за София можете да намерите тук

Как да се свържете с нас

Вие може да ни се обадите по всяко време на 0876 690 044 за поръчки или пък повече информация за нашите почистващи услуги в София. Ние ще се радваме да обсъдим вашите изисквания и желания за основното почистване на дома ви. С нашата напълно безплатна консултация, вие ще се уверите, че няма да намерите по-добро качество и по-достъпни цени за основно почистване в цяла София.

свържете се с нас