Еко почистване

Нормално е да се запитате защо и с какво еко почистването на дома е за предпочитане от познатите и даващи резултати методи предлагани от толкова много фирми за професионално почистване в София. Все пак става дума за чистотата на вашия дом и здравето на семейството ви. Отговорът е лесен. Еко почистването на дома е също толкова ефективно, колкото и останалите методи, но има едно основно преимущество – липсата на вредни химикали!

Био чисто почистване

“Зеленото” почистване, както е известно почистването с еко препарати, постига същите забележителни резултати, но без вредните изпарения и химикали. Вашият дом ще придобие същия блясък и приветливост без да бъдат използвани агресивни препарати. Предимствата на еко препаратите са много и едва ли биха могли да се опишат наведнъж, но ето 3 от най-важните:

  • Еко препаратите са произведени от биоразградими, органични вещества.
  • Те могат да се използват за ароматизиране на помещенията в дома ви без да това да крие риск от разпръскване на вредни, тежки аерозоли.
  • Зелените почистващи материали ви осигуряват качествено почистване без да представляват опасност за вас, децата ви и нашата планета.

Еко почистване с пара

Еко почистването на дома с пара придобива все по-голяма популярност в последните години благодарение на предимствата за клиента – от по-ниски разходи до липсата на каквито и да е почистващи препарати в процеса. При този вид почистване на дома се използва силата на водата, нагрята до 160º, при което се получава тъй наречената “суха пара”. Тя чисти и дезинфектира всяка повърхност, с която влезе в контакт – от меки подови настилки, през прозорци и всякакъв вид фаянс, теракот и други твърди настилки.

Ако искате да видите пълен списък с нашите услуги и съответните цени, посетете нашата специално направена за това страница тук.

Как да поръчате еко почистване за дома в София

Просто ни се обадете на 0876 690 044 и вие ще може да се убедите в ефективността на почистването с еко продукти или пък пара.