Почистване на офиси

Погрижете се за приятната и здравословна среда на работното място с услугите за еднократно или абонаментно почистване на офиси в София от Мистър Клийн. С нашата помощ вие ще работите и творите в една по-предразполагаща и приятна атмосфера. И докато вие се фокусирате върху управлението на компанията си, ние ще изпратим екип от опитни чистачи, които да се погрижат за чистотата на вашия офис.

Получете безплатна оферта за професионално почистване на офиса ви в София на 0876 690 044. Еднократно или абонаментно почистване!

Защо да изберете професионално почистване за офиса?

“Мистър Клийн” ви предлага възможността за изграждане на дългосрочни професионални отношения с редица предимства за вас и вашия бизнес. С нас вие ще се сигурни, че почистването на офис помещенията ще бъде извършено качествено и бързо, без да се смущава работния процес. Нашите експерти в почистването ще дадат най-доброто от себе си за постигането на приятна и предразполагаща среда за продуктивна работа.

Какво включва нашата услуга

“Мистър Клийн” ви предлага еднократно или абонаментно почистване на вашия офис от А до Я. Ние сме се погрижили да обхванем целия спектър от нуждите на един офис. От опит знаем, че поддържането на такова място чисто и подредено е трудна задача. Но ние сме сигурни в нашите умения да организираме и почистим хаоса, който е присъщ за всеки офис. С много работа и упоритост ние ще сложим край на безпорядъка и ще въведем ред и блясък във вашия офис.

Почистване на офиси

Нашия пакет за абонаментно почистване на офиси в София включва:

 • Почистване на меки и твърди подови настилки
 • Пране на мокети и килими
 • Прахосмукиране
 • Почистване на работните места и офис техника
 • Измиване и почистване на прозорци, дограма, щори и врати
 • Почистване на ключове за осветление и контакти
 • Почистване и дезинфекция на санитарни помещения
 • Почистване на кухненски бокс
 • Събиране и изхвърляне на отпадъци. Смяна на торбичките

Както и много други услуги, извършвани по договорка с клиента.

Когато ни се обадите да почистим вашия офис, вие може да сте сигурни, че ще получите най-доборото обслужване. С нашата помощ вие вие ще имате възможност да се фокусирате върху основните дейности на компанията. Ние, от своя страна, ще ви помогнем да подобрите чистотата на работното ви място. Не на последно място е и възможността да намалите допълнителните си разходи по поддръжка на работното помещение. Вие ще може да се възползвате от предимствата, които ви предлагаме:

 • Професионална почистваща техника
 • Екологично съобразени почистващи препарати
 • Качествено обслужване
 • Съобразяване с вашето работно време и изисквания
 • Цени и абонаментни планове по споразумение

Какво казват нашите клиенти

„Бях наистина приятно изненадан, когато влязох в офиса си след като използвах услугите на Мистър Клийн! Препоръчвам услугите за почистване на всеки, който уважава, както своят офис така и своят дом!“
Марин Рупанов
„Страхотни са! Винаги съм сигурен, че след тях всичко е чисто и подредено. Не бих ги сменил!“
Орлин Драганов
„Те се грижат за чистота на офиса от години. Много са коректни и отговорни! „
Елена Георгиева
„Няколко пъти съм ги викал, за да почистят офиса. Всеки оът ме изненадват колко големи професионалисти са! Определено бих ги препоръчвам с две ръце!“
Сашо Горанов

Често Задавани Въпроси

Огледът при нас е напълно безплатен и се прави в удобен ден и час за вас. Необходимостта да се направи оглед е, за да може вие да заявите точно какво желае да бъде извършено от наша страна, с каква честота, да се определят основните почиствания, ако желаете да има такива и всичко подробности свързни с почистването.Както и нашият предствител да може да вземе точни параметри и да предостави коректна оферта.

Еднократното почистване в повечето случаи включва: двустранно измиване и почистване на прозорци и дограма, почистване и дезинфекция на санитарни помещения, почистване и обезмасляване на кухненски бокс, машинно почистване на подови настилки, както меки така и твърди подови настилки, машинно изпиране на текстил и дамаски.

Абонаментното почистване или поддръжка включва: обезпрашаване на всички гладки повърхности, почистване и дезинфекция на санитарни помещения, смяна и изхвърляне на кошчета, обезпрашаване на твърди и меки подови настилки, обиране на паяжини, почистване на врати, ключове и контакти и ръчно почистване на твърди подови настилки.

Услугите за почистване на офис са разделени в две основни категории – Еднократно почистване и Абонаметно почистване. Услугата еднократно почистване е при единична и основна нужда да се почисти, дезинфекцира и освежи офиса си. Докато при Абонаментното почистване регулярно – ежеседмично, ежемсечно или на база договорения интервал от време офиса се почиства, дезинфекцира и освежава. И в двата типа услуги могат да бъдат включена всяка една услуга, която предлагаме.

Как можете да се свържете с „Мистър Клийн“

Свържете се с нас на 0876 690 044, за да обсъдим вашите нужди за почистването на вашия офис. Ние сме готови да ви предложим различни варианти и ценови оферти, които да отговарят на изисквания ви. С нас вие ще бъдете сигурни за нормалното функциониране на работния процес, хармонията и ведрата работна обстановка както за вашите служители, така и за вашите клиенти или пък бизнес партньори. Доверете се на експертите в почистването на офиси в София!

свържете се с нас