Пране на Мокети

Много хора твърдят, че прането на мокета у дома е трудоемка работа и крайният резултат невинаги е задоволителен. Това не е вярно, въпреки че има някои специфични особености при поддръжката на този вид подова настилка. Ако имате нужда от пране на мокети по домовете в София, не се колебайте да се обърнете към „Мистър Клийн” още сега!

Пране на мокети

Веднага ще получите безплатна оферта за професионално машинно изпиране на мокетите във Вашия дом от нас на телефон 0876 690 044.

С „Мистър Клийн” Вие получавате професионално изпиране на мокетени настилки в София и близките населени места на достъпна цена. Упорити петна, кал, прах и дори дъвка, заседнала във влакната просто нямат шанс, когато ни наемете за пране на мокетите в жилището Ви. Резултатите, които постигаме са спечелили доверието на безброй доволни клиенти в цялата столица! Предлагаме почистване на мокети, мокетени килими и пътеки на разумни цени – обадете ни се и се уверете сами!

Пране на Мокет от „Мистър Клийн”

С нас не е нужно да чакате лятото, за да изперете мокетите в дома си. Методите, които прилагаме ни позволяват да чистим меки подови настилки целогодишно! Нашият екип за професионално почистване в София следва изпробвана и ефективна процедура за машинно пране на мокети на място.

 • Ние винаги пристигаме в дома Ви навреме и оборудвани с необходимите машини и почистващи препарати, които са 95% биоразградими и щадящи за околната среда.
 • Втората стъпка от процеса на почистване на мокета е щателен оглед, с който нашите служители определят вида на материала, степента на замърсеност и наличието на стари и упорити петна.
 • Избираме най-подходящите препарати за почистване на мокета Ви, които са съобразени със степента на замърсяване и материала, от който е направен.
 • Продължаваме с обработка на силно замърсените участъци и петна по мокета с четка от естествен косъм с най-подходящия почистващ продукт, в зависимост от източника на мръсотията – храни, напитки, урина, кал и др.
 • След това втриваме в подовата настилка разтвор от специален шампоан и вода. За целта използваме професионална роторна машина с меки четки, които предпазват влакната.
 • Същинското пране на мокета започва след като всички препарати са оставени да подействат за известно време. „Мистър Клийн” използва най-добрите машини и специализирани продукти на пазара, за да изчисти дълбоко проникнала мръсотия от основата на меката настилка.
 • Правим оглед заедно с Вас, за да можете да видите резултатите от изпиране на мокета и да споделите мнението си. Вярваме, че ще останете удовлетворени от работата ни!

5 причини да ни се обадите още днес

Ако се чудите защо какво различава „Мистър Клийн” от останалите фирми за пране на мокети в София, ние ще Ви дадем 5 добри причини да ни се обадите веднага! А когато видите резултата е силно вероятно да си поръчате някоя от другите ни услуги за професионално почистване на територията на столицата и съседните области!

 • Вашите мокети ще бъдат почистени бързо и ефикасно от нашият опитен екип – доказани и надеждни професионалисти в сферата на почистване по домовете.
 • Ние използваме най-съвременните продукти и техника за машинно пране на мокетени настилки и килими.
 • Вашето здраве е на първо място! Ето защо, ние използваме еко препарати, които са 95% биоразградими и напълно безопасни за Вас и Вашето семейство.
 • Може да разчитате на нашия екип за почистване в София по всяко време, включително през почивни дни!
 • Вие ще получите професионалното пране на мокета, за което сте си платили. С нас няма неприятни изненади, хитрини, нито допълнителни такси!

Повече за нашите услуги и цени за почистване можете да намерите тук.

Какво казват нашите клиенти

„Пробвала съм много фирми, но „Мистър Клийн“ винаги успяват да се справят с изпирането на килимите предвид, че съм с две деца и куче. Успех и само такива фирми трябва да има на пазара!“
Мануела Йорданова
„Килимите и пътеките след тях винаги са свежи и чисти. Много са добри!“
Венера Димитрова
„Страхотни са! Перат килими, дивани, матраци у дома. Винаги са точно навреме и са доста бързи. Ще ви ползвам винаги!“
Марти Нешева

„Все си мислех, че килимите са ми чисти , но те ми доказаха, че не са чак толкова чисти. Определено си разбират от работата!“

Марчела Василева
Мистър Клийн - Пране на мокети в София

Често Задавани Въпроси

Професионалното изпиране на мокети, което „Мистър Клийн” предлага, се прави с еднодискова роторна машина и разтвор от специализиран препарат и вода. За да втрием шампоана ползваме мека четка, която не уврежда мокетната настилка. След това използваме мощна водосмукачка, за да отстраним натрупания прах и замърсявания от текстила в дълбочина. Ако по мокета има петна, те се третират допълнително с подходящ препарат.

Предимствата на машинната екстракция на мокета са няколко: 

 • На първо място, този вид услуга осигурява по-добра хигиена във Вашия дома или офис. Машината, която използваме, нагрява почистващия разтвор до температура, с която никой не може да работи на ръка. Високите градуси се справят не само със замърсяванията, но и с бактерии, вируси, паразити и болестотворни микроорганизми.
 • Този вид изпиране на мокети е по-щадящ към тъканите и спомага за запазване на цветовете. Използваме специализирана техника и накрайници с меки четки, които не увреждат влакната.
 • С машината, която използваме, основата на подовата настилка не се намокря. Мокетът съхне бързо дори в затворено помещение.
 • Изпирането на мокетната настилка в дома Ви чрез екстракция става по-бързо, отколкото при други видове почистване.
 • Резултатът от машинното пране на мокета се вижда на момента.Така Вие можете да се уверите сами в ефективността на продуктите и техниката ни, както и в качеството на нашата услуга.

Нашият екип е обучен да премахва силни замърсявания, миризми и петна от всякакви видове меки подови настилки. Ние предлагаме професионално чистене на мокети, мокетени килими, пътеки, черги, килими и други. Машините и препаратите, които ползваме са подходящи за почистване на мокетени настилки от естествени и синтетични влакна, както и такива от меланжирани материали. Почистваме мокети от вълна, полиамид, полиестер, полипрополен, полиамид, луксозни мокети, както и меки подови настилки от микрофибър.

Използваме специализиран обезмирисител за да можем ефективно да премахнем неприятния мирис от мокета. Дори трайните миризми като котешка урина и тютюнев див изчезват напълно след посещение на „Мистър Клийн” София. С нашата услуга ще се насладите на безупречно чист мокет и ярки, освежени цветове. По Ваше желание можем да добавим ароматизиращ продукт с приятен аромат, напълно безплатно!

При машинната екстракция мокетът остава съвсем леко влажен. Достатъчно е само да отворите външен прозорец или врата, за да осигурите добра циркулация на въздуха в помещението. В никакъв случай не насочвайте затоплящи уреди и печки срещу мокета след почистването! Директната топлина може да предизвика деформация на текстила, което води до по-бързо износване на мокетените настилки и килими.

При нормална замърсеност мокета изсъхва за около 3-4 часа. При по-силна замърсеност на подовата настилка, изсъхването може да отнеме около – 5-6 часа. Единствено при мокетите, които са изработени изцяло от естествена вълна, процесът на съхнене е по-дълъг, тъй като самите влакна задържат повече влага от други текстилни материали.

Екипът ни използва специална гама почистващи продукти за различни видове замърсеност и петна. Препаратите са 95% биоразградими и са безвредни за Вас, Вашето семейство и домашните любимци.

Да, и не само. При пране на мокета използваме широка гама почистващи продукти, които ни позволяват да премахнем мазни петна, както и петна от всякакви видове храни и напитки. Освен това без проблем ще отстраним дъвка, восък, урина, кинетичен пясък, сладолед и други упорити замърсявания.

Как да се свържете с нас

Контактът с нас става бързо и лесно! Наберете 0876 690 044 още сега и веднага ще получите безплатна консултация по телефона. Без значение какъв е проблемът, „Мистър Клийн” ще Ви предложи чисто решение за Вашия дом или бизнес.

свържете се с нас