Почистване на бебешки колички

Прането на детската количка, столчето за хранене и останалите детски принадлежности е от изключителна важност за здравето на детето. Старателното почистване премахва болестотворните организми и дава време на имунната система на най-малките да укрепне. Ние от фирма за професионално почистване „Мистър Клийн“ с удоволствие ще Ви отменим в чистенето на бебешки колички, кошари, детски столчета за кола и други принадлежности като гарантираме безупречна чистота.

Обадете се на 0876 690 044 веднага, за да получите безплатна оферта за професионално почистване на детски колички и принадлежности за цяла София на конкурентни цени!

Как почистваме бебешки колички, столчета и кошари?

Почистване на детски колички

Знаем, че здравето и сигурността са най-важни при почистването на детски кошари, колички и другите принадлежности на най-малките членове от семейството. С нас може да сте спокойни, че бебешкото легло и играчки ще бъдат почистени по най-добрия начин.

 • Препаратите, които използва фирмата са 95% биоразградими и притежават всички необходими сертификати за безопасност. Те са ниско парфюмирани и не дразнят кожата и дихателните пътища.
 • Използваме професионална машина за пране на текстил. Машината впръсква воден разтвор на почистващ препарат и едновременно с това изсмуква замърсяванията.
 • Текстилът остава леко влажен, но до 3-4 часа е напълно сух и готов за употреба.

Какви бебешки принадлежности чистим?

Детските аксесоари, мебели и играчки са подложени на всякакъв вид мръсотия и замърсяване, особено през първите месеци. По бебешкото оборудване често има петна от мляко, сокове, пюрета, биологични замърсявания като урина, повръщано, и други резултати от чувствителния стомах на детето. Освен това, по бебешките колички и аксесори остават бактерии, прах  и кал след разходката навън. След нашата услуга принадлежностите на Вашето съкровище ще са дезинфекцирани, ще ухаят свежо и няма да имат и следа от петна. Ние чистим всички видове бебешко и детско оборудване:

 • зимна бебешка количка
 • лятна бебешка количка
 • кошара за спане
 • столче за хранене
 • столче за кола
 • детски пуф
 • матрак
 • гнездо за бебета
 • кош за новородено
 • триколка
 • плюшени играчки
 • и не само!

Защо да изберете Мистър Клийн?

Сложете край на неудобното почистване в банята и пералнята!  Знаем колко хаотичен става животът с появата на най-малките, така че се гордеем, че предоставяме възможно най-добрата услуга за заети родители. Нашата мисия е проста –  да оставим вашето бебешко оборудване дезинфекцирано и искрящо чисто – след нашата услуга детските принадлежности са като нови! Обадете ни се и може да разчитате на професионализъм, удобство, висококачествени машини и продукти за почистване. Освен това, може да се възползвате от конкурентните ни цени и намаления, ако комбинирате пране на бебешки колички и принадлежности с някои от другите ни услуги:

Какво казват нашите клиенти

„Лятото ми изпраха бебешката количка и тя сега е като нова! Страхотни сте! „

Мария Петрова

„След изпирането на кошарата и матрака, Тео спи като на облак. Благодаря!“

Нина Владимирова

„Уникални сте! Матрака, кошарата и стола за хранене са като нови!“

Анна Якова
„След изпирането на детското столче за кола на моя мъник, не можах да повярвам колко чисто стана! „
Магдален Михайлова
Почистване и пране на детски колички в София

Често Задавани Въпроси

Използват професионални препаратти, които са 95% биоразградими. Те имат ухание първите 15-20 минути, след което нямат никакъв аромат. Ние от фирма за почистване „Мистър Клийн“ сме подбрали такава гама професионални почистващи препарати, тъй като те са безвредни за дихателните пътищата и кожата, а и са съобразени с малки деца, домашни любимци и хора с алергии.

Ние от фирма за професионално почистване Мистър Клийн предлагаме цялостно почистване на кошари, колички, столчета за хранене, столчета за път. Можем да изперем матрака, килима, дори и бебешкия барбарон.

Изпирането на детските принадлежности се прави посредством професионален спрей-екстрактор, специализирана за пране на текстил и дамаски.

След изпирането на кошарата или детската количка са необходими 2-3 часа, за да са напълно сухи и готови за употреба. Единствено при по-задълбочено третиране ще са необходими още 1-2 часа, за да изсъхнат напълно.

Обадете ни се още днес за почистване на бебешката количка

Потърсете ни на 0876 690 044, за да поръчате професионално пране на бебешки колички и принадлежности, а ние ще ви дадем безплатна оферта по телефона. Специалистите на „Мистър Клийн“ ще дойдат във всяка точка на София и ще се погрижат за хигиената и външния вид на детското оборудване като ви спестят време и усилия!

свържете се с нас