Почистване по домовете

Вашият дом е вашата крепост, но каква крепост ще бъде, ако не е изрядно почистена? Как ще се чувствате удобно и уютно в къщата или апартамента си, когато не ви достига време до го почистите? Мистър Клийн е тук, за да ви осигури качествено почистване на дома в цяла София на достъпни цени! Не се двоумете, а се възползвайте от нашето професионално почистване на домове още сега!

Вие ще получите веднага безплатна оферта за професионално почистване по домовете в София на 0876 690 044. Достъпни цени!

За качественото почистване на дома в София

Професионално почистване на дома

Когато имате нужда от професионално почистване на жилището ви, ние сме готови да помогнем. Нашият опит, специализирано оборудване и мотивация за постигането на фантастични резултати са гаранция, че вашият апартамент или къща ще блести от чистота дори и след само едно почистване на дома от нашите професионални чистачи. Ние ще ви осигурим един по-чист и привлекателен дом, с усмивка на лицето!

Ние от Мистър Клийн знаем какво предизвикалтелство е поддържането на един дом постоянно чист и добре изглеждащ. А ако към уравнението включим и грижата за деца, домашен любимец или пък многото задължения в офиса, мисията е почти невъзможна. Точно за това, ние ви предлагаме нашите услуги за професионално почистване на домове. Ние сме готови да дойдем на всеки адрес в рамките на град София и да почистим вашия дом на мига.

Почистване на Домове в София

За ваше удобство ние ви предлагаме както и еднократно посещение за почистване на вашия апартамент или къща, така и възможността за абонамнентно почистване на къщи в София на атрактивни цени. С нашите експерти вашият дом ще получи качествената и детайлна услуга, която заслужава. А пък вие ще бъдете сигурни за крайния резултат, тъй като имате нашата непоклатима 100% Гаранция!

Ние сме се специализирали в извършването на професионално почистване на къщи и апартаменти в София. Тук можете да се запознаете по-обстойно с основните услуги, които предлагаме:

Почистването по домовете не е работа за всеки. Тя изисква опит, подходящо оборудване и не на последно място желание за постигане на перфектни резултати, отговарящи на изискванията на клиентите. Ние от Мистър Клийн ще ви доставим всичко това и нещо повече – едно истинско, специално отношение към вас, нашите клиенти. На нашата страница с цени можете да се запознаете подробно с нашите услуги.

Какво казват нашите клиенти

„Много съм доволна! Дойдоха две момчета и почистиха банята из основи.“
Милена Иванова
„Бях скептичен, че ще се справят с апартамента след ремонт, но успяха и то за един ден! Страхотни са, препоръчвам!“
Никола Петров
„Направиха пролетното почистване на цялата къща. Много са добри и много добре организирани. Браво!“
Миглена Андреева
„Ползвала съм им услугите много пъти за почистване на дома. Определено бих им й се обадила пак!“
Анка Евлогиева

Често Задавани Въпроси

Огледът при нас е напълно безплатен и се прави в удобен ден и час за вас. Необходимостта да се направи оглед е, за да може вие да заявите точно какво желае да бъде извършено от наша страна. Както и нашият предствител да може да вземе точни параметри, да предостави коректна оферта, както и колко време ще бъде необходимо за извършване на услугата.

За подсигуряване на вашето удобство абонаментните почиствания се извършват в определен ден и час. По предварително изготвен график.

При договорни отношения с фирма за почистване „Мистър Клийн“ посещенията се извършват от един и същи човек жена всеки път.

При стартиране на Абонаметно почистване фирма за почистване „Мистър Клийн“ подсигурява всички препарати, инструменти и консумативи необходими за самото почистване. По време на договорните отношения фирмата изцяло зарежда и поддържа необходимите консумативи и материали.

Обадете ни се още днес

Свържете се с нас на телефон 0876 690 044 сега, за да получите почистването, което наистина заслужавате. Ние ще се радваме да отговорим на вашите въпроси от рано сутрин до късно вечерта, защото ние се съобразяваме с вашия график! Освен това, вие получавате и напълно безплатна оферта по телефона от нас. С Мистър Клийн вие ще сте сигурни в безупречното почистване на дома ви в София!

свържете се с нас