Почистване на Щори

Почистете вертикалните си щори днес с нас и бъдете сигурни, че те ще изглеждат като нови за дълго време. Ние от “Мистър Клийн” ви предлагаме професионално пране и почистване на  щори от всякакъв вид в София– венециански, алуминиеви или пък дървени. Ако ги имате в дома си, значи ние ще ги изчистим без проблем, за нула време. Нашите опитни специалисти ще постигнат резултати, които ще надминат и най-високите ви очаквания!

Вие ще получите на мига безплатна оферта за професионално почистване на различни видове вътрешни и външни щори в София на 0876 690 044! Достъпни цени и прекрасно обслужване!

Силата на парата и нашия опит

Вътрешните щори във вашия дом са един многофункционален елемент от обзавеждането. Те изпълняват не една и две функции в жилището ви – спират горещите слънчеви лъчи през лятото, предпазват тапицерията на меката мебел от директна слънчева светлина, пречистват въздуха в помещението или пък ви осигуряват защита от любопитните комшийски погледи вечер. Ето защо, прането на щорите е от първостепенно значение.

Без значение дали вие сте избрали стилни вертикални щори или пък практични алуминиеви такива, когато искате те да са отново чисти и да миришат свежо, обадете се на “Мистър Клийн”. Нашите обучени и подготвени специалисти в почистването на щори ще използват силата на парата, за да възвърнат елегантния и привлекателен вид на вашия дом. Освен това, ние ви гарантираме дълготрайни резултати.

Ние няма да ви обясняваме колко сме по-добри от останалите в бранша. Ние искаме вие сами да се убедите в нашите умения и качества, когато става на въпрос за почистване на щори в София. Освен видими и дълготрайни резултати, ние ви предлагаме и професионално отношение, спрямо вас, клиента. Когато ни се обадите, за да изперем текстилните щори във вашия дом, вие може да очаквате следното:

  • Винаги усмихнат и приветлив екип от професионални чистачи
  • Почистване на щорите в дома ви с ефективна немска технология
  • Може да разчитате на нас за услуги в същия ден, късно вечерта или дори през почивните дни
  • Вашият график няма да бъде нарушен и вие спокойно ще можете да се занимавате с по-важни задачи, докато ние почистваме щорите в дома ви
  • Получавайки оферта за почистване от нас, вие може да бъдете сигурни, че това е крайната цена на нашата услуга

Ако имате нужда от повече информация за нашите професионални услуги и цени за почистване по домовете в София посетете страницата ни с подробен ценоразпис. Ние ще се радваме да получим обаждане от ваша страна, за да ви помогнем с почистване на текстилните или пък алуминиеви щори в дома ви!

Позвънете днес за качественото изпиране на вашите щори

Ако се обадите на телефон 0876 690 044 вие ще получите напълно безплатна и неангажираща ценова оферта за почистване на щори за всички квартали и райони на град София. Ние ще се радваме на отговорим и на запитвания относно оборудването и продуктите, които използваме, за да постигаме толкова качествени и дълготрайни резултати. Възползвайте се от нашите Намаления и Отстъпки при поръчка на повече от една услуга за почистване по домовете в София!

свържете се с нас