Пране на Матраци

Кога почистихте матрака у вас за последен път? Ако не можете да си спомните, тогава ни се обадете веднага на 0876 690 044 и ние ще се погрижим за останалото. Екипът на „Мистър Клийн“ ще дойде в дома ви в уречения час, за да може вие да спите спокойно на чисто и свежо легло. Гарантирайте хигиената и чистотата на жилището си с нашето професионално пране на матраци в цяла София на достъпни цени!

На номер 0876 690 044 Вие ще получите веднага безплатна оферта за професионално
почистване на матрак за цяла София на конкурентни цени!

Какво пък? Нали матракът е застлан с чаршаф или постелка!

Дори и това да е така с времето горният слой на матрака поема мръсотия под различна форма – от изпотяване, лющене на кожата или пък частици пренесени от човешкото тяло. В повечето случай това остава незабелязано за окото, но микроорганизмите и мръсотията си остават заседнали в тапицерията на матрака. Ето защо е препоръчително да почиствате матрака си поне веднъж в годината.

Пране на матраци

Разбира се, за да може да осигурим такъв висок стандарт за пране на вашия матрак в София и да сме сигурни, че сме достигнали и почистили всяка гънка и процеп, където може да има бактерии или паразити, изисква модерна и надеждна техника. Но за късмет, ние работим с най-модерните машини и методи на пазара…така че, ще можем да извършим пълно и обстойно изпиране на вашия матрак.

За да направим животът ви по-лесен, ние ще ви предложим гъвкави часове за извършване на услугата, съобразени изцяло с вашата програма и планове. Ние от „Мистър Клийн“ можем да дойдем още днес през деня или довечера след работно време. Ако това не е удобно за вас време, може да ни се обадите за почистване на матраци и през почивните дни! Ние ще бъдем когато и където вие имате нужда от нашите професионални услуги за почистване в София.

А защо не разгледате и останалата част от нашите услуги за почистване по домовете както и ценовия ни разпис тук? Изберете повече от две услуги за домашно почистване и спестете от общата цена!

Какво казват нашите клиенти

„Изпраха матрака, по който имаше мухъл. Сега мога да го ползвам пак. Определено са добри професионалисти!“
Георги Кюров
„Матракът беше с много петна от децата, те успяха да го изперат без проблем. Определено бих ви ползвала пак!“
Петя Недялкова
„Кучето напика матрака и миришеше много гадно. Дойдоха изпраха го и миризмата изчезна. Браво момчета!“
Ангел Първанов
„Имахме пожар в дома и викнахме фирмата. Екипът почиства матрака повече от 2 часа, но ефекта след тях беше невороятен.“
Джулия Василева

Често Задавани Въпроси

За поддържането на добра хигиена на матрака е необходимо той да се пере един-два пъти в годината.

Професионалната машина, която използваме се казва Екстрактор произведена в Италия. При впръскването на препарата за пране на матраци достига до 10-15 см. в дълбочина в зависимост от материала използван за изработка на матрака.

При норамална замърсеност за почистването на матрака е небходимо между 30-45 минути, а неговото изсъхване сатава за около 3- 4 часа. При по-силна замърсеност прането на матрака може да отнеме от 1-1,30 минути, а готовността му за употреба би била около – 5-6 часа до 12 часа.

При машинното пране на матрак, което предлагаме посредством професионална мапина – екстрактор се премахват акарите.

Обадете ни се за качествено почистване на вашия матрак

Ако никога до сега не сте се прали матрака у дома си, звъннете ни още днес. Може да се свържете с нас на0876 690 044 от 8 сутринта до късно вечерта и да получите Безплатната консултация по телефона. Замислете се! Едно телефонно обаждане ви дели от спокойния нощен сън и мисълта, че вашият матрак е все едно нов!

свържете се с нас