Пране на Мокети и Килими

Когато имате нужда от професионално почистване на килими и мокети в София се обърнете към „Мистър Клийн”. Само така ще сте сигурни, че получавате най-доброто изпиране на достъпни цени в цяла София. Мазни петна, следи от кал или пък дълбоко проникнала мръсотия нямат шанс, когато „Мистър Клийн” се заеме с прането на мокетите или килимите в жилището ви.

Пране на килими

Вие може да получите веднага безплатна оферта за професионално почистване на килимите в дома ви на 0876 690 044. Конкурентни цени!

„Мистър Клийн” e вашата първа и последна спирка, когато имате нужда от перфектно машинно пране на мокети и килими  в София на разумни цени. Ние сме сигурни в крайния успех на всяка работа, която поемаме, защото вече имаме много доволни клиенти из целия град. Обърнете се към нас за почистването на всяка мека подова настилка. Мокет, черга или килим, ако е във вашия дом, ние ще го изперем!

Чист и добре изглеждащ килим в 7 стъпки

Нашият професионален екип следва изпробван и ефективен процес за машинно изпиране на мокетите и килимите във вашия дом. Методът, по който работим ни позволява да чистим килими или черги целогодишно. Защо трябва да чакате лятото, за да изчистите дома си?

 • Ние пристигаме винаги навреме и оборудвани с необходимите машини и еко почистващи препарати.
 • След това нашите техници ще направят оглед на материята и ще определят степента на замърсяване и упорити петна.
 • Килимът се минава предварително с прахосмукачка, за да се оберат по-едрите частици и натрупан прах.
 • Следва обработка на силно замърсени участъци и петна с подходящи препарати.
 • В зависимост от степента на замърсяване и материята на килима използваме различни почистващи средства.
 • Същинското пране на килима започва след като препаратите са имали време да подействат. Нашият екип използва най-добрите машини и най-новите продукти, за да извлече дълбоко проникнала мръсотия от основата на подовата настилка.
 • Преди да си тръгнем вие ще може да видите постигнатите резултати и да споделите мнението си. Ние не се съмняваме, че ще останете удовлетворени от нашата работа!

5 причини да ни се обадите още днес

Ако се чудите с какво сме по-различни от останалите фирми за почистване на килими и мокети в София, тук ще може да се запознаете с 5 от тях. А когато изперем мокета в дома ви, сме сигурни, че ще добавим и № 6, за да си поръчате още услуги за почистване по домовете от нас!

 • Вашите килими ще бъдат почистени от опитни и надеждни чистачи, доказани професионалисти в сферата на почистване по домовете.
 • Ние използваме най-модерна техника за пране на килими.
 • Вашето здраве е важно за нас. Затова нашият екип използва еко препарати, които са напълно безвредни за вас и семейството ви.
 • Вие може да разчитате на нас за почистване във всеки един момент!
 • Вие ще получите прането на килими, за което сте си платили. При нас хитрините и допълнителните такси са забранени!

Повече за нашите услуги и цени можете да намерите тук.

Какво казват нашите клиенти

„Пробвала съм много фирми, но „Мистър Клийн“ винаги успяват да се справят с изпирането на килимите предвид, че съм с две деца и куче. Успех и само такива фирми трябва да има на пазара!“
Мануела Йорданова
„Килимите и пътеките след тях винаги са свежи и чисти. Много са добри!“
Венера Димитрова
„Страхотни са! Перат килими, дивани, матраци у дома. Винаги са точно навреме и са доста бързи. Ще ви ползвам винаги!“
Марти Нешева

„Все си мислех, че килимите са ми чисти , но те ми доказаха, че не са чак толкова чисти. Определено си разбират от работата!“

Марчела Василева

Често Задавани Въпроси

Килимите или мокетите във фирма за професионално почистване „Мистър Клийн“ се изпират единствено и само на място. Самото изпиране на меките подови настилки се прави с еднодискова роторна машина, в която се разтваря препарат и вода и чрез мека четка се втрива шампоана за пране. За да бъде изсмукана замърсеността от килима се използва водосмукачка. Ако по килима има петна, те допълнително се третират с препарат и мека четка от естествен косъм.

При прането на килими няма опасност да бъде повредена подовата настилка в дома ви, независимо дали тя е естествен паркет, ламинат, плочки или гранитогрес. В случайте, в които се намокри подовата стилка колегите на момента почистват и я подсушават.

Текстилът остава леко влажен на горния слой. Необходимо е само да отворите външен прозорец или врата, за да може въздуха да циркулира, както и да не му се пускат директно затоплящи електрически уреди.

При нормална замърсеност изсъхване става за около 3- 4 часа. При по-силна замърсеност изсъхването става за около – 5-6 часа. Единствено при килимите от естествена вълна процесът за изсъхване е по-дълъг, тъй като самият материал задържа по-дълго в себе си влагата.

Как да се свържете с „Мистър Клийн”

Контактът с нас е бърз и лесен! Обадете ни се на 0876 690 044 и получите безплатна консултация по телефона. Споделете проблема и ние ще намерим чисто решение за него на момента.

свържете се с нас