Пране на Килими

Когато имате нужда от професионално почистване на килими в София, не се колебайте да се обърнете към „Мистър Клийн”. Само така ще сте сигурни, че получавате най-доброто изпиране на достъпни цени в столицата и близките населени места. Мазни петна, следи от кал и дори дълбоко проникнала мръсотия нямат шанс, когато „Мистър Клийн” се заеме с прането на килимите в жилището ви.

Пране на килими

Вие веднага ще получите безплатна оферта за професионално почистване на килимите в дома Ви от нас на телефон 0876 690 044. Конкурентни цени!

„Мистър Клийн” e Вашата първа и последна спирка, когато имате нужда от перфектно машинно пране на килими в София на разумни цени. Ние сме сигурни в крайния успех на всяка работа, която поемаме, защото вече имаме много доволни клиенти из целия град. Обърнете се към нас за почистването на всяка мека подова настилка. Черга, пътека, или килим, ако е във вашия дом, ние ще го изперем!

Чист и добре изглеждащ килим в 7 стъпки

Нашият професионален екип следва изпробван и ефективен процес за машинно изпиране на килимите във вашия дом. Методът, по който работим ни позволява да чистим килими и черги целогодишно. Защо трябва да чакате лятото, за да изчистите дома си?

 • Ние пристигаме винаги навреме и оборудвани с необходимите машини и 95% биоразградими почистващи препарати.
 • След това нашите служители правят оглед на материала и определят степента на замърсяване и дали има наличие на упорити петна.
 • В килима се втрива шампоан разграден с вода посредтвом роторна машина с мека четка.
 • Следва обработка на силно замърсените участъци и петнатс чрез четка от естествен косъм с най-подходящите препарати, според източника на мръсотията – храни, напитки, кал, урина, и не само.
 • Избираме подходящите продукти за цялостното почистване на килима Ви, които са съобразени със степента на замърсяване и материята му.
 • Същинското пране на килима започва след като препаратите са имали време да подействат. Нашият екип използва най-добрите машини и най-новите продукти, за да извлече дълбоко проникнала мръсотия от основата на подовата настилка.
 • Преди да си тръгнем Вие ще може да видите постигнатите резултати и да споделите мнението си. Ние не се съмняваме, че ще останете удовлетворени от нашата работа!

5 причини да ни се обадите още днес

Ако се чудите с какво сме по-различни от останалите фирми за почистване на килими в София, тук ще може да се запознаете с 5 от тях. А когато изперем килима в дома ви, сме сигурни, че ще добавим и № 6, за да си поръчате още услуги за почистване по домовете от нас!

 • Вашите килими ще бъдат почистени от нашият опитен и надежден екип – доказани професионалисти в сферата на почистване по домовете.
 • Ние използваме най-модерна техника за машинно пране на килими.
 • Вашето здраве е важно за нас. Затова нашият екип използва 95% биоразградими препарати, които са напълно безвредни за Вас и Вашето семейство.
 • Може да разчитате на нас за почистване в София във всеки един момент!
 • Вие ще получите прането на килими, за което сте си платили. При нас хитрините и допълнителните такси са забранени!

Повече за нашите услуги и цени можете да намерите тук.

Какво казват нашите клиенти

„Пробвала съм много фирми, но „Мистър Клийн“ винаги успяват да се справят с изпирането на килимите предвид, че съм с две деца и куче. Успех и само такива фирми трябва да има на пазара!“
Мануела Йорданова
„Килимите и пътеките след тях винаги са свежи и чисти. Много са добри!“
Венера Димитрова
„Страхотни са! Перат килими, дивани, матраци у дома. Винаги са точно навреме и са доста бързи. Ще ви ползвам винаги!“
Марти Нешева

„Все си мислех, че килимите са ми чисти , но те ми доказаха, че не са чак толкова чисти. Определено си разбират от работата!“

Марчела Василева
Мистър Клийн - машинно пране на килими

Често Задавани Въпроси

Професионалното изпиране на килими и черги, което Мистър Клийн предлага, се прави с еднодискова роторна машина с вграден контейнер, в който се разтварят специализиран препарат и вода.  Втриването на шампоана за почистване става чрез мека четка, която не уврежда текстила. За да бъдат премахнати дълбоко натрупания прах и замърсявания от меките подови настилки се използва мощна водосмукачка. Ако по килима има петна, те допълнително се третират с препарат и мека четка от естествен косъм.

При прането на килими няма опасност да бъде повредени подовете в дома Ви, независимо дали тя е естествен паркет, ламинат, плочки, или гранитогрес. В случаите, в които подовата настилка се намокри колегите я почистват и я подсушават на момента. Екипът ни е обучен да се справи бързо и професионално с изпирането на Вашия килим, без да нанесе вреда на тъканите, или на пода в помещението.

При нормална замърсеност килимът изсъхва напълно за около 3-4 часа. При по-силна замърсеност изсъхването може да отнеме около – 5-6 часа. Единствено при килимите от естествена вълна процесът на съхнене е по-дълъг, тъй като самите влакна задържат повече влага от другите видове текстилни материали.

Екипът на „Мистър Клийн“ предлага изпиране на килими единствено и само на място във Вашия дом или офис. Предимствата на този вид услуга са няколко: 

 • На първо място е по-добра хигиена – след почистването, килимът остава във Вашия дом, без да бъде стои в складови помещения, превозван в автомобил, или пипан от външни хора.
 • Този вид изпиране е и по-щадящ към тъканите. Специализираната техника, която използваме на място е с меки четки и накрайници, които не увреждат влакната.
 • С машината, която използваме, основата на меките подови настилки не се мокри. Килимът изсъхва бързо дори в затворено помещение и няма опасност от избледняване на цветовете, което се наблюдава при други видове почистване.
 • При пране на място във Вашия дом или офис, няма опасност ценният Ви килим да бъде подменен.
 • При почистване на килима в дома Ви можете да наблюдавате процеса и сами да видите какви методи и препарати използваме.
 • Разликата от професионалното изпиране може да бъде видяна на момента. Така Вие можете да се уверите сами в качеството на услугата, която предлагаме.

Горният слой на текстила остава леко влажен. Необходимо е само да отворите външен прозорец или врата, за да може въздуха да циркулира свободно в помещението. В никакъв случай не бива да се насочват затоплящи електрически уреди срещу килима след почистването. Директната топлина може да предизвика свиване, особено ако е направен от изкуствени материали или смесен текстил.

При нормална замърсеност килимът изсъхва напълно за около 3-4 часа. При по-силна замърсеност изсъхването може да отнеме около – 5-6 часа. Единствено при килимите от естествена вълна процесът на съхнене е по-дълъг, тъй като самите влакна задържат повече влага от другите видове текстилни материали.

Да, и не само. Методите и продуктите, които използваме при пране на килима, ни позволяват да премахнем мазни петна, както и всякакви видове храни и напитки. Освен това премахваме безпроблемно восък, дъвка, урина, кинетичен пясък, сладолед и други упорити замърсявания.

Всички колеги от нашия екип са обучени да почистват силна замърсеност и петна от всички видове меки подови настилки. Ние предлагаме професионално изпиране на килими, пътеки, черги, мокети и други. Нашите машини са подходящи за почистване на килими от естествени материали като вълна и памук, включително ръчно тъкани модели. В днешно време повечето видове меки настилки са изработени от изкуствени влакна, или и от смесени тъкани и също подлежат на машинно изпиране.

Ефективното премахване на мръсотията и неприятния мирис от килима е следствие на използване на специализиран обезмирисител. Дори трайните миризми като тютюнев дим и котешка урина изчезват без следа след посещение на “Мистър Клийн” София. С нашата услуга ще се насладите на безупречно чист килим с освежени цветове, а по желание можем да добавим и ароматизатор с приятен аромат, напълно безплатно!

Как да се свържете с „Мистър Клийн”

Контактът с нас е бърз и лесен! Обадете ни се на 0876 690 044 и ще получите безплатна консултация по телефона. Споделете ни какъв е проблемът и ние ще намерим чисто решение за него на момента.

свържете се с нас