Почистване и Пране на Килими

Когато имате нужда от професионално почистване на килими в София се обърнете към „Мистър Клийн”. Само така ще сте сигурни, че получавате най-доброто изпиране на достъпни цени в цяла София. Мазни петна, следи от кал или пък дълбоко проникнала мръсотия нямат шанс, когато „Мистър Клийн” се заеме с прането на мокетите или килимите в жилището ви.

Пране на килими

Вие може да получите веднага безплатна оферта за професионално почистване на килимите в дома ви на 0876 690 044. Конкурентни цени!

„Мистър Клийн” e вашата първа и последна спирка, когато имате нужда от перфектно изпиране на домашните килими и мокети в София на разумни цени. Ние сме сигурни в крайния успех на всяка работа, която поемаме, защото вече имаме много доволни клиенти из целия град. Обърнете се към нас за почистването на всяка мека подова настилка. Мокет, черга или килим, ако е във вашия дом, ние ще го изперем!

Чист и добре изглеждащ килим в 7 стъпки

Нашият професионален екип следва изпробван и ефективен процес за изпирането на килимите във вашия дом. Методът, по който работим ни позволява да чистим килими или черги целогодишно. Защо трябва да чакате лятото, за да изчистите дома си?

 • Ние пристигаме винаги навреме и оборудвани с необходимите машини и еко почистващи препарати.
 • След това нашите техници ще направят оглед на материята и ще определят степента на замърсяване и упорити петна.
 • Килимът се минава предварително с прахосмукачка, за да се оберат по-едрите частици и натрупан прах.
 • Следва обработка на силно замърсени участъци и петна с подходящи препарати.
 • В зависимост от степента на замърсяване и материята на килима използваме различни почистващи средства.
 • Същинското пране на килима започва след като препаратите са имали време да подействат. Нашият екип използва най-добрите машини и най-новите продукти, за да извлече дълбоко проникнала мръсотия от основата на подовата настилка.
 • Преди да си тръгнем вие ще може да видите постигнатите резултати и да споделите мнението си. Ние не се съмняваме, че ще останете удовлетворени от нашата работа!

5 причини да ни се обадите още днес

Ако се чудите с какво сме по-различни от останалите фирми за почистване на килими в София, тук ще може да се запознаете с 5 от тях. А когато изперем мокета в дома ви, сме сигурни, че ще добавим и № 6, за да си поръчате още услуги за почистване по домовете от нас!

 • Вашите килими ще бъдат почистени от опитни и надеждни чистачи, доказани професионалисти в сферата на почистване по домовете.
 • Ние използваме най-модерна техника за пране на килими.
 • Вашето здраве е важно за нас. Затова нашият екип използва еко препарати, които са напълно безвредни за вас и семейството ви.
 • Вие може да разчитате на нас за почистване във всеки един момент!
 • Вие ще получите прането на килими, за което сте си платили. При нас хитрините и допълнителните такси са забранени!

Повече за нашите услуги и цени можете да намерите тук.

Как да се свържете с „Мистър Клийн”

Контактът с нас е бърз и лесен! Обадете ни се на 0876 690 044 и получите безплатна консултация по телефона. Споделете проблема и ние ще намерим чисто решение за него на момента.

свържете се с нас