Почистване на прозорци

Прозорците у вас са мръсни, а вие все не намирате време да ги измиете? Това е често срещана ситуация с много хора днес в София. Забързаният и натоварен начин на живот го налага. Но“Мистър Клийн” е тук, за да ви предложи професионално и качествено почистване на прозорци. С нас вие ще бъдете сигурни, че миенето на прозорци ще е бързо и лесно. Без излишно суетене и губене на вашето време. И не на последно място разбира се – дълготрайни резултати на разумни цени!

Вие ще получите веднага безплатна оферта от фирма за почистване на прозорци и дограма в София на 0876 690 044! Разумни и достъпни цени!

Качествено миене на прозорци и дограма

Почистване на прозорци в София

Животът в големия град си има своите предимства и недостатъци. Редом с разнообразните и интересните места за забавление идват прахта и огромното количество мръсотия, които се натрупват по прозорците и дограмата. Всеки, който е пробвал да мие прозорци е наясно с това, че задоволителни резултати се постигат трудно и не за дълго време. Тогава защо не оставите това досадно и трудоемко задължение на специалистите от “Мистър Клийн”?

Ние използваме уникална немска технология за почистване на прозорци и дограма на достъпно цени като гарантираме дълготрайния ефект на услугите ни. Вие ще се убедите сами в ефикасността на нашия метод за миене на прозорци и други стъклени повърхности. Само с едно почистване, вие ще може да се наслаждавате на кристално чисти прозорци и дограма. На прахта и мръсотията ще им много по-трудно да полепват и да се задържат по повърхността на стъклото след като гo почистим.

Предимствата да работите с нас

При нас клиентът винаги е на първо място и ние се стремим да доставим услуга, която да задоволи и най-взискателните изисквания. Когато ни се обадите да почистим прозорците у дома ви, вие може да очаквате само най-качествени резултати на достъпни цени за цяла София. Но това не е всичко, което ви предлагаме. С нас получите и:

  • Висококачествена немска техника и материали
  • Професионализъм, коректност и бързина
  • Почистване на прозорци от днес за днес за цяла София
  • Съобразяваме се с вашия график и желания
  • Без скрити или допълнителни такси

За повече информация относно нашите цени за миене на прозорци в София, посетете страницата ни с цени. Там ще може да намерите и другите ни услуги за професионално почистване в София като:

  • Пране на килими
  • Почистване на мека мебел
  • Почистване на матраци
  • Абонаментно почистване на дома
  • И много други…!

Какво казват нашите клиенти

„Прозорците ми никога не са били толкова чисти!“
Плама Христова
„Почистиха прозорците и дограмата след ремонт и всичко светеше! Много съм доволна!“
Виляна Въжарова
„Светкавично измиха прозорците, не съм вярвал, че могат да са толкова чисти! Препоръчвам ги!“
Даниел Симеонов
„Бърза организация, добри цени и високо качество. Прозорците ми никога не са били по-чисти! Такива фирми трябва да има!“
Красимир Богаданов

Често Задавани Въпроси

За почистването на прозорците използваме американския метод със скуиджи и моп. Посредством мопа се нанася препарата върху стъклото, а след това със скуиджито се издърпва разградената замърсеност.

При почистването на прозорците може да бъде включено и почистването на дограмата. Ценообразуването сме го разделили с цел да е по-лесно и съобразено с всеки един наш клиент. За повече информация относно цените за чистене на прозорци можете да погледнете секция „Цени“ – тук 

Ако желаете сами да си измерите квадратурата на вашите прозорци е необходимо да умножите Д (дължината) по Ш (широчината). След като имате размерите на всички прозорци, които желаете да почистим събирате резултатите и ще получите квадратурата. За повече информация можете да погледнете в секция „Новини“ и по-точно в „Как се измерва квадратура?“

Ценообразуването за измиване на стъкла е формирано на едностранно почистване на прозорци, за да може всеки един наш Клиент с бързина и лекота да формира своята цена за необходимото му почистване.

Обадени се за качествено измиване на прозорците в дома ви

Не се бавете, а се обадете още сега на 0876 690 044 за кристално чисти прозорци и дограма. Вие ще получите безплатна консултация и ценова оферта, която не е обвързана с поръчка на услуга. Но след като вече сте ни звъннали защо да не се възползвате от нашите Отстъпки и Конкурентни цени! Почистването на прозорци вече става бързо и лесно с “Мистър  Клийн”, без излишно губене на ценно време и с гарантирано дълготрайно чисти дограма и прозорци!

свържете се с нас