Пране на мека мебел

Сигурно обичате да седнете на дивана в хола след изморителен ден на работа и да си вземете питие в ръката докато гледате новините, интересен сериал или пък разговаряте с половинката си? А знаете ли, че всекидневната употреба на мебелите в дома ви води до постоянно натрупване на мръсотия и прах дълбоко в тъканта? Как да се справите с проблема? С професионалното пране на мека мебел от “Мистър Клийн” разбира се!

Вие ще получите веднага безплатна оферта за професионално пране на дивани и друга тапицирана мека мебел в София на 0876 690 044. Разумни цени!

Пране на мека мебел

Меката мебел придава облика на вашия дом. Разположението, цвета и формата на фотьойлите, табуретките и канапето у вас са отличителния белег на вашето жилище. Могат даже да бъдат сравнени с отпечатъците на пръстите ви – те са уникални! Погрижете се тази толкова важна част от дома ви да е винаги чиста, с живи цветове и свеж аромат. Обадете се на “Мистър Клийн” днес и ние ще почистим тапицираните или кожените мебели у вас бързо, качествено и на достъпни цени за цяла София!

Гарантирано качество и конкурентни цени в София!

При нас почистването на меката мебел започва с обстоен оглед и определяне степента на замърсяване и вида на материята. Според това ние избираме най-ефективния метод за почистване строго индивидуално. Повърхността се почиства от прах и едри частици с прахосмукачка, след което се третират петна със специални еко препарати. Със силата на парата на нашата машина ние премахваме всякакво замърсяване!

Преди да си тръгнем ние правим оглед с вас, за да се убедим, че нашето пране е постигнало дори и най-високите ви изисквания.

Защо нас за почистването на мебелите в дома ви?

Защото вие заслужавате най-доброто обслужване и качествено изпиране на меката мебел в дома ви. Екипът на “Мистър Клийн” е сигурен, че дори и само след едно посещение на вашия дом, ние ще се превърнем в предпочитаната фирма за почистване по домовете в София за вас и семейството ви. Тук може да прочете за малка част от предимствата да изберете нас и да ни се обадите още днес:

  • Тапицерията на меката мебел ще бъде изпрана от опитни и надеждни чистачи, доказани професионалисти в сферата на почистването по домовете.
  • Ние използваме иновативни немски разработки за почистване на тапицерии и различни видове материи – с естествен и изкуствен произход.
  • Вашето здраве е от първостепенно значение за нас. Ето защо ние работим с еко препарати, които са напълно безопасни за вас и семейството ви.
  • Вие може да ни се обадите за пране от днес за днес, късно вечерта или събота и неделя без това допълнително да оскъпи услугата за цяла София!
  • Вие ще получите висококачествената услуга, за която сте си платили. Ние не хитруваме с допълнителни такси и разходи! Първо се договаряме и тогава почистваме.

“Мистър Клийн” може да ви предложи още много други за добрия вид на дома ви. Посетете страницата с цени, където ще намерите пълен списък на нашите услуги за професионално почистване в София и съответния ценоразпис.

Какво казват нашите клиенти

„Момчетата бяха много приветливи. Доволна съм от почистването на меката мебел (диван и възглавници ). Бих ползвала услугите отново , когато ми се наложи. Препоръчвам“

Gergana Moyseeva

„Днес две изключително културни момчета изчистиха диван,матраци и килим перфектно! Препоръчвам! Благодаря!“

Милена Василева
„Използвах услугите им за пране на мека мебел и текстилни щори,останах много доволен и със сигурност ще се възползвам отново“
Ивайло Йорданов
„Повиках фирмата да почистят мокета, матраците и всичко стана като ново.Наистина са страхотни! Благодаря!“
Виктория Тодорова

Често Задавани Въпроси

Прането на меката мебел се прави посредством професионален спрей-екстрактор, специализирана за пране на текстил и дамаски.

При прането на меката мебел, както и всички останали текстили се използват професионални препаратти, които са 95% биоразградими. Те имат ухание първите 15-20 минути, след което нямат никакъв аромат. Ние от фирма за почистване „Мистър Клийн“ сме подбрали такава гама професионални почистващи препарати, тъй като те са безвредни за дихателните пътищата и кожата, а и са съобразени с малки деца, домашни любимци и хора с алергии. При желание на клиента можем да добавим ароматизиране към прането на меката мебел.

След прането на меката мебел е небходимо между 3-4 часа, за да е напълно суха и готова за употреба. При по-силна замърсеност съответно времето за изсъхване се увеличава и може да досигне до 1-3 часа повече. Важно е след като си тръгне екипа да се остави външен прозорец или врата отворени, за да цирколира въздуха и да не се получава вътрешен конденз, задържане на влагата. Също така да не се пускат директно затоплящи електрически уреди върху текстила.

Да бъде определено дали едно петно може да бъде изцяло почистено се взимат няколко неща предвид – вид на текстила и петното, дали петното е третирано и с какво и от колко време е налично. Въз основа на всички тези фактори се определя до каква степен би се почистило петното и дали би се премахнало изцяло.

Обадете ни се веднага!

Нашето предложение за пране на мека мебел е неустоимо! Безплатната оферта от “Мистър Клийн” ще получите още сега на 0876 690 044. Свържете се с нас за качествено почистване на мебели и цени, на които няма как да устоите и да не освежите дома си.

свържете се с нас