Пране на Мека Мебел и Дивани

Обичате ли да поседнете на дивана у дома в края на дългия работен ден? Независимо дали с питие в ръката, докато гледате новините, интересен сериал, или просто да поговорите с половинката си, сигурно и вие като нас с удоволствие се отпускате на меката мебел, за да се разтоварите. А знаете ли, че всекидневната употреба на мебелите в дома ви води до постоянно натрупване на мръсотия и прах дълбоко в тъканта? Как да се справите с проблема? С професионалното пране на дивани и мека мебел от “Мистър Клийн”, разбира се!

Вие ще получите веднага безплатна оферта за професионално пране на дивани и друга тапицирана мека мебел в София на 0876 690 044. Разумни цени!

Пране на дивани и мека мебел

Меката мебел оформя облика на дома Ви. Разположението, цвета и дизайна на фотьойлите, табуретките и канапето са отличителния белег на Вашето жилище. Могат даже да бъдат сравнени с отпечатъците на пръстите Ви – те са уникални! Погрижете се тази толкова важна част от дома ви да е винаги чиста, с живи цветове и свеж аромат. Обадете се на “Мистър Клийн” днес и ние ще почистим тапицираните или кожените мебели във Вашия дом бързо, качествено и на достъпни цени за цяла София!

Гарантирано качество и конкурентни цени в София!

При нас почистването на меката мебел започва с обстоен оглед и определяне степента на замърсяване и вида на материята. Според това ние избираме най-ефективния метод за почистване на Вашите мебели. Премахваме прах, косми и едри частици от тапицерията на дивана с мощен екстрактор, след което третираме петната със специализирани 95% биоразградими препарати. Завършваме процедурата с машинно пране на текстила чрез екстраторно почистване на мека мебел – силата на спрей-екстракцията се справя с всякакви замърсявания!

Преди да си тръгнем ние правим оглед заедно с Вас, за да се убедим, че нашата почистваща услуга е отговорила дори на най-високите Ви изисквания.

Защо да изберете нас за почистването на мебелите в дома ви?

Защото вие заслужавате най-доброто обслужване и качествено изпиране на дивана или друга меката мебел в дома Ви. Фирма за професионално почистване в София “Мистър Клийн” е сигурена, че дори и само след едно посещение на вашия дом, ние ще се превърнем в предпочитаната фирма за почистване по домовете за вас и семейството ви. Тук може да прочете за малка част от предимствата да изберете нас и да ни се обадите още днес:

  • Тапицерията на меката мебел ще бъде изпрана от опитни и надеждни чистачи, доказани професионалисти в сферата на почистването по домовете.
  • Ние използваме иновативни немски разработки за почистване на дивани, тапицерии и различни видове материи – с естествен и изкуствен произход.
  • Вашето здраве е от първостепенно значение за нас. Ето защо ние работим с 95% биоразградими препарати, които са напълно безопасни за вас и семейството Ви.
  • Вие може да ни се обадите за пране на диван в цяла София от днес за днес, късно вечерта, или събота и неделя
  • Ще получите висококачествената услуга, за която сте си платили. Ние не хитруваме с допълнителни такси и разходи! Първо се договаряме и тогава почистваме.

“Мистър Клийн” може да Ви предложи още много решения за добрия вид на дома Ви. Посетете страницата с цени, където ще намерите пълен списък на нашите услуги за професионално почистване в София и съответните цени за пране на диван.

Какво казват нашите клиенти

„Момчетата бяха много приветливи. Доволна съм от почистването на меката мебел (диван и възглавници ). Бих ползвала услугите отново , когато ми се наложи. Препоръчвам“

Gergana Moyseeva

„Днес две изключително културни момчета изчистиха диван,матраци и килим перфектно! Препоръчвам! Благодаря!“

Милена Василева
„Използвах услугите им за пране на мека мебел и текстилни щори,останах много доволен и със сигурност ще се възползвам отново“
Ивайло Йорданов
„Повиках фирмата да почистят мокета, матраците и всичко стана като ново.Наистина са страхотни! Благодаря!“
Виктория Тодорова

Често Задавани Въпроси

Прането на дивана или меката мебел се прави посредством професионален спрей-екстрактор, специализирана за пране на тапицерии, текстил и дамаски. Времето за почистване зависи от размера и броя на мебелите, както и степента на замърсяване и вида на петната ако има такива. Например, един диван тройка, който не е силно замърсен се почиства средно за около 2-3 часа. След оглед на тапицерията можем да кажем с по-голяма точност колко време ще отнеме прането на Вашата мека мебел.

При почистването на дивана или друга мека мебел, както и всички останали текстили се използват професионални препарати, които са 95% биоразградими. Те имат ухание първите 15-20 минути, след което нямат никакъв аромат. Ние от фирма за почистване „Мистър Клийн“ сме подбрали такава гама професионални почистващи препарати, тъй като те са безвредни за дихателните пътищата и кожата, а и са съобразени с малки деца, домашни любимци и хора с алергии. При желание на клиента можем да добавим ароматизиране към прането на меката мебел без това да оскъпи цената на услугата.

Повечето видове мека мебел подлежат на изпиране с машина. И синтетичните, и естествените тапицерии се перат безпроблемно с екстрактор. Дамаските на съвременните дивани и кресла често са смес от натурални и изкуствени влакна и също подлежат на машинно пране. За почистване на мебелите от естествена кожа или еко кожа се използваме друг метод и специализирани препарати. Процедурата не се препоръчва за кожена тапицерия поради високите температури на екстракторното почистване.

След прането на меката мебел е необходимо между 3-4 часа, за да е напълно суха и готова за употреба. При по-силна замърсеност съответно времето за изсъхване се увеличава и може да достигне до 1-3 часа повече. Важно е след като си тръгне екипа да се остави външен прозорец или врата отворени, за да циркулира въздуха и да не се получава вътрешен конденз, задържане на влагата. Също така да не се пускат директно затоплящи електрически уреди върху текстила.

Да бъде определено дали едно петно може да бъде изцяло почистено се взимат няколко неща предвид – вид на текстила и петното, дали петното е третирано и с какво и от колко време е налично. Въз основа на всички тези фактори се определя до каква степен би се почистило петното и дали би се премахнало изцяло.

Препоръчително е мебелите, които се използват често като дивани, кресла и столове, да се изпират веднъж на 6 месеца. Същото важи за тапицирана спалня, отоманка, или пуф, ако се ползват ежедневно, както и меката мебел в бебешката и детската стая. Все пак, честотата на изпиране на дамаските зависи дали са силно замърсени с петна от храни и напитки, урина от домашни любимци, както и миризми от пушене, влага, мухъл.

Обадете ни се веднага!

Нашето предложение за пране на дивани и мека мебел е неустоимо! Безплатната оферта от “Мистър Клийн” ще получите още сега на 0876 690 044. Свържете се с нас за качествено почистване на мека мебел и цени, на които няма как да устоите и да не освежите дома си.

свържете се с нас