За нас

Ние сме малък, но опитен екип от професионални чистачи. Насочихме се към тази сфера с желанието да осигурим на нашите клиенти една по-добра услуга за почистване в София на конкурентни цени. Ние знаем колко е важно домът да бъде чист и спретнат по всяко време, но също така и сме наясно, че съвременното забързано ежедневие не позволява на много от вас да се справят с домашните задължения.

Фирмата за почистване, на която може да се доверите!

Ето защо ние от “Мистър Клийн ви предлагаме точните решения за всички проблеми свързани с поддържането на вашия дом чист. Нашият екип е подготвен да почисти целия ви дом, от тавана до пода. Вие също така може и да ни се обадите и за единично изпиране на килима в хола или пък за почистването на прозорците и дограма в дома ви. За нас всеки клиент и всяка поръчка са еднакво важни! Ние не делим клиентите си на такива с големи поръчки и такива с малки.

При нас вие ще намерите най-добрите решения за професионално почистване по домовете и ще получите резултатите, които очаквате. Ние ще ви посъветваме за всеки проблем, изготвим крайна ценова оферта и ще изчистим всеки ъгъл в дома ви. С “Мистър Клийн” вие ще бъдете спокойни, че вие и семейството ви ще се наслаждавате на безукорно чист дом. Вие имате нашата гаранция за това!

Ние ще се заемем и с поддържането на вашия офис! Разполагаме с опитен, обучен екип за почистване на офиси в София. От витрините на фоайето до масичката в приемната, ние ще се погрижим офиса ви да блести от чистота.