Пране на Матраци в София

Кога почистихте матрака в дома си за последен път? Ако не можете да си спомните, тогава ни се обадете веднага на 0876 690 044 и ние ще се погрижим за останалото. Екипът на „Мистър Клийн“ ще дойде в дома Ви в уречения час, за да може вие да спите спокойно в чисто и свежо легло. Гарантирайте хигиената и чистотата на жилището си с нашето професионално пране на матраци в цяла София и околностите на достъпни цени!

На номер 0876 690 044 Вие ще получите веднага безплатна оферта за професионално почистване на матрак за цяла София на конкурентни цени!

Защо да изберете професионално пране на матрак?

Дори и това да е така с времето част от разнообразни замърсители се просмукват в горният слой на матрака. Докато спим тялото ни отделя пот, клетки излющена мъртва кожа, кръв, остатъци от крема за тяло, лекарствени мазила и не само. До матрака достигат и други частици, които неволно пренасяме по себе си и дрехите си, въпреки всичките ни усилия в банята – прах, кал, песъчинки, и дори трохички. В повечето случай това остава незабелязано за окото, но мръсотията си остава дълбоко заседнала в тапицерията и пълнежа на матрака. Това създава благоприятна среда за развитие на паразити и болестотворни микроорганизми, и съкращава живота на тъканите. Ето защо е препоръчително да почиствате матрака си поне веднъж в годината. Същото важи за шалтета, топ матраци, и не на последно място – възглавниците за сън.

Пране на матраци София

Разбира се, за да осигурим такъв висок стандарт за пране на матрак в София и да сме сигурни, че ефективно сме премахнали замърсяванията, изисква мощна техника, надежден екип, и съвременни познания в сферата на почистването. За щастие, разполагаме и с трите! Нашият опитен екип работи с най-актуалните методи, машини и продукти на пазара…така че, ще извършим пълно и обстойно изпиране на Вашия матрак или топ матрак, без да пропуснем нито един процеп или гънка.

За да направим животът ви по-лесен, ние ще ви предложим гъвкави часове за извършване на услугата, съобразени изцяло с Вашата програма и планове. Ние от „Мистър Клийн“ можем да дойдем още днес – независимо дали през деня, или вечерта, след като приключите с работния си ден. Ако това време не е удобно за Вас, може да ни се обадите за почистване на матраци в София и през почивните дни! Ние ще бъдем когато и където Вие имате нужда от нашите професионални услуги за почистване в София.

А защо не разгледате и останалата част от нашите услуги за почистване по домовете, както и ценовия ни разпис тук? Изберете повече от две услуги за домашно почистване и спестете от общата цена!

Какво казват нашите клиенти

„Изпраха матрака, по който имаше мухъл. Сега мога да го ползвам пак. Определено са добри професионалисти!“
Георги Кюров
„Матракът беше с много петна от децата, те успяха да го изперат без проблем. Определено бих ви ползвала пак!“
Петя Недялкова
„Кучето напика матрака и миришеше много гадно. Дойдоха изпраха го и миризмата изчезна. Браво момчета!“
Ангел Първанов
„Имахме пожар в дома и викнахме фирмата. Екипът почиства матрака повече от 2 часа, но ефекта след тях беше невороятен.“
Джулия Василева

Често Задавани Въпроси

За поддържането на добра хигиена на матрака е необходимо той да се пере един-два пъти в годината. При децата, а понякога и при по-възрастните хора понякога се случват инциденти с изпускане през нощта, да не говорим, че бебешката кожа е много нежна и реагира остро на всякакви замърсявания. Затова кошарата на бебето, детското легло и това на по-възрастните ни роднини подлежат на по-редовно изпиране. Машинната екстракция ще помогне за поддържане на перфектна хигиена и ще премахне неприятните петна и миризми от матрака

Професионалната машина, която използваме се казва Екстрактор и се произвежда в Италия. При впръскването на препарата за пране на матраци достига до 10-15 см в дълбочина в зависимост от материала, използван за изработка на пълнежа и тапицерията.

Работим само с такива продукти. Ние използваме висок клас професионални препарати за пране на матраци, топ матраци, завивки и възглавници. Често ни викат за почистване на бебешки кошари и детски легла. Затова сме избрали да работим с екологични продукти, щадящи нежната кожа, както и към кожа, склонна към алергии. Нашите препарати са безопасни за здравето на цялото Ви семейството – включително на домашните Ви любимци.

Да, нашата екстракторна машина е подходяща за почистване на матраци с мемори пяна, както и други видове естествен или изкуствен пълнеж, без значение дали са еднолицев или двулицев модел. Освен това, можете да се обърнете към нас за изпиране на топ матраци, шалтета, бебешки кошари, детски мебели, възглавници с мемори пяна, завивки и възглавници от гъши пух и др.

При нормална замърсеност за изпиране на матрака са небходими средно между 30-45 минути, а изсъхването му отнема за около 3-4 часа. При по-силна замърсеност почистването може да продължи поне час-час и половина, а напълното изсъхване на тапицерията да отнеме от – 5-6 часа до 12 часа. Най-добрият начин да ускорите съхненето на матрака е да оставите отворен прозорец или врата в помещението, за да позволите на въздуха да циркулира свободно. В никакъв случай не насочвайте електрически затоплящи уреди срещу леглото – има опасност директната струя горещ въздух да доведе до свиване на тапицерията, или деформация на пълнежа на матрака.

Машинното пране на матрак, което предлагаме посредством професионална машина – екстрактор, ефективно премахва акари и други паразити. Освен това, този вид почистване успешно се справя с болестотворни бактерии и патогени.

Да. Ние успешно премахваме упорити петна като кръв, урина, пот, мазнини, остатъци от козметика или лекарствени мазила, също и от разляти напитки и храни. Използваме специални препарати за отстраняване на петна, съобразени с вида на замърсяването. В редки случаи изцапаното не може да се заличи напълно, особено ако е старо и е третирано с продукти и преди. Затова ние правим оглед на състоянието на тапицерията и ще Ви кажем предварително в каква степен можем да почистим петната от матрака Ви.

Екстракторното изпиране премахва безпроблемно неприятни миризми на пот, урина, тютюнев дим, застояло или влага. Ние използваме препарати с много слаб и неутрален аромат, които не траен аромат след почистване на матрака и пълното му изсъхване. При желание от Ваша страна, можем да добавим парфюмиращ продукт, без това да оскъпи крайната цена на услугата.

Обадете ни се за качествено почистване на вашия матрак

Ако никога досега не сте се прали матрака в дома си, звъннете ни още днес. Може да се свържете с нас на 0876 690 044 от 8 сутринта до късно вечерта и да получите Безплатна консултация по телефона. Замислете се – само едно телефонно обаждане Ви дели от спокойния нощен сън и мисълта, че Вашият матрак може отново да стане като нов!

свържете се с нас